Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Fáj weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Reneszánsz vadászrajzok a Szépművészeti Múzeumban

Augustin Hirschvogel 16. századi német rajzművész és üvegablakfestő ötvenhárom lapot számláló, vadászati témájú rajzsorozatából nyílik kiállítás Vadászat a reneszánsz idején címmel szombattól a Szépművészeti Múzeumban, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából.

TOVÁBB

Soltész Miklós: Szent Gellért püspöknek köszönhető a magyar nemzetet megtartó kereszténység

Több mint ezer éve, amikor Szent Gellért püspök megtérésre hívta a pogányokat, a nemzetet megtartó kereszténység mintáját hozta el a magyaroknak - fogalmazott a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Kiskunmajsán.

TOVÁBB

Fülöp Attila: szilárd az állam és egyházak együttműködése a gondoskodáspolitikában

Az állam és az egyházak közötti együttműködés a gondoskodáspolitika területén szilárd és megingathatatlan - mondta a szociális ügyekért felelős államtitkár pénteken Budapesten.

TOVÁBB

Ötvenöt határsértőt fogtak el egy csoportban Szegeden

Ötvenöt határsértőt fogtak el egy csoportban péntek délelőtt a rendőrök és katonák Szeged külterületén - közölte a rendőrség a honlapján.

TOVÁBB

AM-államtitkár: megkezdődtek az őszi betakarítási munkák

Megkezdődtek az őszi betakarítási munkák, a július-augusztusi aszály miatt még bizonytalanok a terméseredmények - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Betakarítási Koordinációs Bizottság pénteki budapesti ülése után.

TOVÁBB

Korábbi hírek