Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Fáj weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Palkovics: az új technológiák a magyar gazdaságot szolgálják

Az a célunk, hogy a világ ipari termelését meghatározó technológiai trendek Magyarországon ne csak megjelenjenek, a fejlesztés és a gyártás is itt valósuljon meg, hogy mindez a magyar gazdaságot szolgálja - közölte Palkovics László pénteken Zalaegerszegen.

TOVÁBB

A családpolitikában bevált jó gyakorlatokról beszéltek miniszterek

A demográfiai kihívásokra adott válaszokról, a családpolitikában bevált jó gyakorlatokról, a családi értékek és a családtámogatások fontosságáról beszéltek miniszterek a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson pénteken.

TOVÁBB

Reneszánsz vadászrajzok a Szépművészeti Múzeumban

Augustin Hirschvogel 16. századi német rajzművész és üvegablakfestő ötvenhárom lapot számláló, vadászati témájú rajzsorozatából nyílik kiállítás Vadászat a reneszánsz idején címmel szombattól a Szépművészeti Múzeumban, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából.

TOVÁBB

Soltész Miklós: Szent Gellért püspöknek köszönhető a magyar nemzetet megtartó kereszténység

Több mint ezer éve, amikor Szent Gellért püspök megtérésre hívta a pogányokat, a nemzetet megtartó kereszténység mintáját hozta el a magyaroknak - fogalmazott a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Kiskunmajsán.

TOVÁBB

Fülöp Attila: szilárd az állam és egyházak együttműködése a gondoskodáspolitikában

Az állam és az egyházak közötti együttműködés a gondoskodáspolitika területén szilárd és megingathatatlan - mondta a szociális ügyekért felelős államtitkár pénteken Budapesten.

TOVÁBB

Korábbi hírek