Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Fáj weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekKocsis Máté: Kaleta Gábor tette undorító, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan

A Fidesz frakcióvezetője Kaleta Gábor volt perui nagykövet tettét undorítónak, a bíróság ítéletét pedig felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja.

TOVÁBB

Az EU-s helyreállítási alap mielőbbi elfogadását sürgeti a spanyol és az olasz kormányfő

A koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását szolgáló, 750 milliárd eurós európai uniós pénzügyi alap mielőbbi elfogadását sürgette szerdai találkozóján a spanyol és az olasz kormányfő Madridban.

TOVÁBB

Jövőre 500 milliárd korona lesz a cseh költségvetés hiánya

Jövőre rekordnagyságú, 500 milliárd korona (6750 milliárd forint) lesz a cseh költségvetés hiánya - döntött szerdán a prágai alsóház. A felsőház, a szenátus költségvetési ügyekben nem illetékes.

TOVÁBB

Fidesz: a baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását

A baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását - írta közleményében szerdán a Fidesz a gyermekpornográfiával kapcsolatos büntetési tételek szigorításának MSZP-s javaslatára reagálva.

TOVÁBB

NNK: hazautaztak a Rákóczi Szövetség táborából a fertőzöttekkel érintkezők

Többen hazautaztak megfigyelésre a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi táborából, mert egy magyar és egy szerb koronavírus-fertőzött táborozóval érintkeztek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán az MTI-vel.

TOVÁBB

Életfogytiglanra súlyosították a nyéstai emberölés egyik vádlottjának büntetését

Súlyosabb fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla a nyéstai emberölés vádlottjait, akik vascsővel vertek halálra egy idős asszonyt; az egyik vádlott életfogytiglani büntetést kapott - közölte a táblabíróság szóvivője szerdán az MTI-vel.

TOVÁBB

Mátrai Erőmű Zrt.: a technológiai átalakítás nemzetstratégiai érdek

A Mátrai Erőmű klímavédelmi szempontoknak megfelelő technológiai átalakítása nemzetstratégiai érdek - jelentette ki a vállalat szerdai zártkörű sajtóbejárásán a társaság erőműfejlesztési és stratégiai igazgatója.

TOVÁBB

Brit kormány: levonható a karanténidőszakból a biztonságos országokban eltöltött idő

A brit kormány szerdai tájékoztatása szerint levonható az Angliába érkezők 14 napos karanténkötelezettségéből az az időszak, amelyet a beutazók közvetlenül érkezésük előtt alacsony koronavírus-fertőzési kockázatúnak minősített országokban töltenek.

TOVÁBB

Kósa Lajos: jövőre 12 százalékkal több forrást biztosít az önkormányzatoknak a költségvetés

Az ideihez képest jövőre 12 százalékkal - 118 milliárd forinttal - több forrást biztosít az önkormányzatoknak a központi költségvetés - közölte a Fidesz alelnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

TOVÁBB

Idős nőre támadt rá egy kutya Hernádkércsen

Idős nőre támadt rá egy nagytestű kutya Hernádkércsen. Az állat gazdájával szemben eljárás indult - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

TOVÁBB

Időjárás-jelentés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

TOVÁBB

Dömötör: már 232 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek

Nagyon nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már 232 ezer kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

TOVÁBB

ITM-államtitkár: erősödnek a magyar vállalkozások

A zalaegerszegi ipari park fejlődése azt jelzi, hogy egyre több magyar vállalkozás erősödik, és keres kiváló adottságokkal rendelkező infrastrukturális környezetet, ahol megtalálják számításaikat - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán a zalaegerszegi inkubátorház új csarnoképületének átadásán.

TOVÁBB

Romániában rekordot döntött a napi esetek száma

Romániában meghaladta szerdán a 30 ezret az azonosított koronavírus-fertőzések száma, az utóbbi 24 óra alatt diagnosztizált esetszám pedig rekordot döntött.

TOVÁBB

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani - írta a koronavirus.gov.hu szerdán a honlapján.

TOVÁBB

Újabb hírek